Coronavirus

Het Coronavirus

Kraamzorg Vecht & Venen is net als vele andere organisaties in de (kraam)zorg genoodzaakt maatregelen te nemen en onze protocollen aan te scherpen. Dit om de gezondheid van onze medewerkers, cliënten en hun gezinnen te waarborgen. 

Wij nemen dagelijks beslissingen en passen onze dienstverlening aan daar waar nodig. Wij laten ons daarbij adviseren door onze brancheorganisatie Bo Geboortezorg, RIVM, de regering en de lokale GGD’s. 

Wij overleggen met onze collega’s in de geboortezorg (verloskundigen, gynaecologen en ziekenhuizen) en hun organisaties.

Wij adviseren al onze cliënten om kraamvisite nog even uit te stellen. Wij begrijpen heel goed dat cliënten hun pasgeboren kindje aan hun dierbaren willen tonen maar op dit moment is dit zeker niet het verstandigst. Niet voor de pasgeborene, niet voor de kraamvrouw en haar partner en niet voor onze kraamverzorgenden en hun naasten. Kraamverzorgenden hebben een maatschappelijke plicht om gezond te blijven en zorg te blijven verlenen, zij nemen dit zeer serieus. Dus als er bezoek komt, dan niet als de kraamverzorgende aanwezig is.

Als onze cliënten een afspraak hebben voor een intake en of binnenkort toe zijn aan een intakegesprek, dan zal deze telefonisch worden afgenomen in plaats van een huisbezoek. 

Onze medewerkers nemen contact met je op.

Zijn er vragen of wil je belangrijke informatie met ons delen, ons kantoor is telefonisch bereikbaar via   0297 – 31 00 10 of via info@kraamzorgvechtenvenen.nl